ПДФШтампаЕл. пошта

Мартовске седнице у СОС-у:

Оцена корисника: / 0
ЛошеНајбоље 

ИНФО СОС

 

ОДРЖАНА СЕДНИЦА РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА

 

            У ЧЕТВРТАК 9. И ПЕТАК 10. МАРТА У БЕОГРАДУ ОДРЖАНЕ СУ СЕДНИЦЕ НАДЗОРНОГ ОДБОРА, ПРЕДСЕДНИШТВА И РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА.

            НАДЗОРНИ ОДБОР ЈЕ РАЗМАТРАО И УСВОЈИО ФИНАНСИЈСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2016. И ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ЗА 2017. ГОДИНУ. НА САСТАНКУ ПРЕДСЕДНИШТВА СУ РАЗМАТРАНИ И УСВОЈЕНИ ФИНАНСИЈСКИ ИЗВЕШТАЈ И ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН, ПРЕДЛОЖЕНИ ЧЛАНОВИ ОРГАНИЗАЦИОНОГ ОДБОРА СПОРТСКИХ СУСРЕТА ЗА 2017. ГОДИНУ, ЧЛАНОВИ ВЕЋА САВЕЗА СС СРБИЈЕ И КОМИСИЈА РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА И УСВОЈЕН ЈЕ ОКВИРНИ ПЛАН АКТИВНОСТИ ЗА ОВУ ГОДИНУ.

RO SOS 10 mart 2017

            СЕДНИЦА РЕПУБЛИЧКОГ ОДБОРА ОДРЖАНА ЈЕ У ПЕТАК, НАКОН СЕДНИЦЕ ПРЕДСЕДНИШТВА. НА СЕДНИЦИ ОДБОРА УСВОЈЕН ЈЕ ФИНАНСИЈСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2016. ГОДИНУ, ФИНАНСИЈСКИ ПЛАН ЗА 2017. ГОДИНУ, ПОДНЕТ ЈЕ ИЗВЕШТАЈ О АКТИВНОСТИМА У ПРОТЕКЛОМ ПЕРИОДУ, ДОНЕТА ОДЛУКА О ОДРЖАВАЊУ СПОРТСКИХ СУСРЕТА ЗА 2017. ГОДИНУ И ИЗАБРАНИ ЧЛАНОВИ КОМИСИЈА.

            ЗА НОВЕ ЧЛАНОВЕ ВЕЋА САВЕЗА СС СРБИЈЕ ИЗАБРАНИ СУ ЗОРАН ИВКОВИЋ И ДР ЧЕДОМИР БАРОШ, У ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР СПОРТСКИХ СУСРЕТА ИЗАБРАНИ СУ ЂУРЂИЦА ЦРВЕНКО, АЛЕКСАНДАР НИЧИЋ, ДАНИЈЕЛ ЂОРЂЕВИЋ, ДР ДЕЈАН МИЦКОВИЋ, ДР ЧЕДОМИР БАРОШ, ЗОРАН ИВКОВИЋ, РАДЕ ЕРЦЕГ, ДР БРАНКО МИЉАНОВИЋ И СЛАВИЦА РАДОВИЋ.

            РЕПУБЛИЧКИ ОДБОР ЈЕ ФОРМИРАО КОМИСИЈЕ ЗА ЗАКОНЕ ИЗ ОБЛАСТИ ОБРАЗОВАЊА, ЗА ПОСЕБНЕ КОЛЕКТИВНЕ УГОВОРЕ И ЗА РЕФОРМУ ОБРАЗОВАЊА.

            У КОМИСИЈИ КОЈА ЋЕ ПРАТИТИ ЗАКОНЕ ИЗ ОБЛАСТИ ОБРАЗОВАЊА СУ МР ВАЛЕНТИНА ИЛИЋ, ДР ДЕЈАН МИЦКОВИЋ, ЛУЛА ЂОКИЋ, АЛЕКСАНДАР НИЧИЋ, РАДЕ ЕРЦЕГ, НОВАК КАТИЋ, ЗОРАН ИВКОВИЋ И ДАНИЈЕЛ ЂОРЂЕВИЋ.

            КОМИСИЈА ЗА ПКУ ЗА ОСНОВНЕ И СРЕДЊЕ ШКОЛЕ И ДОМОВЕ УЧЕНИКА СУ МР ВАЛЕНТИНА ИЛИЋ, АЛЕКСАНДАР НИЧИЋ И РАДЕ ЕРЦЕГ, У КОМИСИЈИ ЗА ПКУ ЗА ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ СУ НОВАК КАТИЋ, БОЈАНА САВИЋ И СНЕЖАНА ЈОВИЧИЋ, У КОМИСИЈИ ЗА ПКУ ЗА ВИСОКО ОБРАЗОВАЊЕ СУ ДР ДЕЈАН МИЦКОВИЋ, ЂУРЂИЦА ЦРВЕНКО И ДР БАНЕ МИЉАНОВИЋ И У КОМИСИЈИ ЗА ПКУ ЗА СТУДЕНТСКИ СТАНДАРД СУ МР ВАЛЕНТИНА ИЛИЋ, ДАНИЈЕЛ ЂОРЂЕВИЋ И ДР ЧЕДОМИР БАРОШ.

            У КОМИСИЈИ ЗА РЕФОРМУ ОБРАЗОВАЊА СУ ДР АЛЕКСАНДАР ЖИВКОВИЋ, НЕБОЈША МАРКЕЗ, МР ВАЛЕНТИНА ИЛИЋ, АЛЕКСАНДАР НИЧИЋ И РАДЕ ЕРЦЕГ.

            РЕПУБЛИЧКИ ОДБОР ЈЕ ДОНЕО ОДЛУКУ ДА НЕ УЧЕСТВУЈЕ У ШТРАЈКУ УНИЈЕ ЗАКАЗАНОМ ЗА ПЕТАК 17. МАРТ И ДА РЕСОРНОМ МИНИСТАРСТВУ УПУТИ ДОПИС СА ЗАХТЕВИМА НАШЕГ СИНДИКАТА, КОЈИ СЕ ОДНОСЕ НА РЕАЛИЗАЦИЈУ СПОРАЗУМА ИЗ 2015. ГОДИНЕ, НА УВЕЋАЊЕ КОЕФИЦИЈЕНАТА И ИСПЛАТУ НАГРАДА У СКЛАДУ СА ПКУ.